Bouwadvies

Bouwadvies

Bouwadvies van een vakkundige, onafhankelijke adviseur levert geld op. Door vanaf het begin onafhankelijk bouwadvies in te schakelen, bespaart u tijd én ergernissen.

Dan kunt u pas echt zorgeloos bouwen.

De Cortus-formule voor gedegen bouwadvies

U heeft plannen uw droomhuis te bouwen, helemaal naar uw eigen smaak en voorzien van alles wat u belangrijk vindt om fijn te wonen. Een droomhuis dat echt een thuis is. U heeft contacten met een architect, bent op zoek naar een goede aannemer, de beste keukenleverancier en tuinontwerper, er moeten vergunningen geregeld worden, en heeft u wel eens gedacht aan subsidiemogelijkheden? Een droomhuis bouwen is – helemaal als het niet uw dagelijkse werk is – tijdrovend en vraagt behoorlijk wat expertise. En wilt u dat het echt helemaal wordt zoals u in gedachten heeft, dan is het belangrijk dagelijks een oogje in het zeil te houden.

Onafhankelijk bouwadviseur en intermediair

Cortus bouwregisseurs geeft onafhankelijk bouwadvies en kan daarnaast veel meer voor u betekenen. Uw Cortus bouwadviseur neemt het heft in handen. Hij is de intermediair tussen u als opdrachtgever en alle partijen die samen uw droomhuis zullen realiseren. Hij stuurt het complete bouwproces aan - van architectkeuze tot bouwtekening en van subsidieaanvraag tot oplevering - en geeft onafhankelijk advies. Onze bouwadviseurs kennen de bouwwereld van binnenuit, ze weten wat er speelt. Met hun professionele advies wordt uw huis echt het droomhuis dat u voor ogen heeft.

De pluspunten van bouwadvies van Cortus bouwadviseurs

  • Vakkundige bouwadviseurs
  • Onafhankelijk advies
  • Een breed netwerk van uitmuntende vakspecialisten, op welk bouwvlak dan ook
  • Eén aanspreekpunt
  • Korte lijnen
  • Een flexibele instelling
  • Integraal kostenadvies

Maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend bouwadvies.

Luxe villa bouwen

Een luxe villa bouwen ingewikkeld en tijdrovend? Dat hoeft echt niet zo te zijn. Met Cortus bouwregisseurs bouwt u zonder zorgen. Onze bouwregisseurs regelen – als u dat wilt – alles. De bouw van uw luxe villa is bij ons in vakkundige handen.

Meer informatie

Bouwbegeleiding

Het bouwen van uw droomhuis is waarschijnlijk niet uw dagelijks werk. Voor een goede bouwbegeleiding ontbreekt het vaak aan tijd en aan kennis. Terwijl die bouwbegeleiding essentieel is om hét droomhuis te bouwen. Met goede bouwbegeleiding bouwt u zonder zorgen.

Meer informatie

Landgoed ontwikkelen

Een eigen landgoed ontwikkelen. Daaraan zijn heel wat regels, haken en ogen verbonden. Maar aan de andere kant: wat een droom om op zo’n speciale plek te wonen. Een landgoed ontwikkelen hoeft niet zo ingewikkeld en tijdrovend te zijn als u misschien denkt.

Meer informatie

Villa ontwerpen

Een villa ontwerpen, een plek creëren waar je écht thuiskomt. Een villa ontwerpen zoals u hem voor ogen heeft, van alle gemakken voorzien, helemaal naar uw smaak. Zo’n villa is een onvergetelijke thuishaven, en bovendien een prima toekomstinvestering.

Meer informatie

Villa architect

Een villa architect vinden is geen gemakkelijke opgave. U wilt immers een droomhuis dat helemaal bij u past, waarin u zich thuis voelt, heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van het goede van het leven. Elke villa architect heeft zijn eigen stijl. Die moet maar net bij u passen.

Meer informatie

Landhuis bouwen

Een landhuis bouwen dat helemaal bij u past, waar u zich thuis voelt en waar u tot rust komt. Een landhuis bouwen dat past als een maatpak. Het hoeft niet zo lang te duren als u misschien wel denkt. En het hoeft al helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Meer informatie

Exclusieve villa bouwen

Een exclusieve droomvilla is voor iedereen anders. Voor de een is het een statig landhuis aan de rand van een bos. Voor de ander een riante villa in een mooie stadswijk. Weer een ander geeft de voorkeur aan een rietgedekte woonboerderij op een eigen landgoed.

Meer informatie