Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Het bouwen van uw droomhuis is waarschijnlijk niet uw dagelijks werk. Voor een goede bouwbegeleiding ontbreekt het vaak aan tijd en aan kennis.

Terwijl die bouwbegeleiding essentieel is om hét droomhuis te bouwen. Met goede bouwbegeleiding bouwt u zonder zorgen. Een ultieme luxe, die u veel oplevert.

Cortus Bouwregisseurs heeft jarenlange ervaring in de bouwbegeleiding van luxe woningen. U kunt de bouwbegeleiding gedeeltelijk bij ons neerleggen, maar u kunt ook met een gerust hart de complete bouw door ons laten verzorgen.

De bouwbegeleiding van Cortus bouwregisseurs

  • heeft uw wensen in het vizier
  • geeft onafhankelijk, vakkundig advies
  • zoekt de beste architect bij uw leef- en woonstijl
  • kiest hoogwaardige aannemers en leveranciers
  • heeft oog voor een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
  • geeft duidelijke informatie over de bouwkosten
  • doet subsidie- en vergunningaanvragen
  • let op de kleinste details
  • zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt bouwen

Bouwbegeleiding is teamwork

De droomhuizen die we hebben gerealiseerd, zijn het resultaat van mooi teamwork tussen opdrachtgever, de persoonlijke bouwregisseur van Cortus en alle toeleveranciers, van architect tot aannemer en van elektricien tot tuinontwerper. Bouwen doe je immers samen. Maar er moet wel iemand zijn die de grote lijnen in de gaten houdt en intussen oog heeft voor de kleinste details. De bouwregisseur van Cortus is tegelijkertijd uw persoonlijke aanspreekpunt en het aanspreekpunt voor alle toeleverende partijen. Dat creëert duidelijkheid, rust en ruimte. En alleen dan kun je zorgeloos bouwen.

Wilt u weten wat bouwbegeleiding van Cortus bouwregisseurs voor u kan betekenen? Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende kennismaking. Wij laten u graag de voordelen ervaren, of u nou een luxe villa, landhuis, boerderij of moderne woning wilt bouwen. Neem vandaag nog contact op!

Veelgezochte onderwerpen bouwbegeleiding

Binnen onze dienstverlening op het gebied van bouwbegeleiding zijn er belangrijke onderwerpen, waarin Cortus u van A tot Z kan ondersteunen. Gedeeltelijk of helemaal, wat uw wensen ook zijn. Wilt u meer weten? Blader door onze diensten.

Luxe villa bouwen

Een luxe villa bouwen ingewikkeld en tijdrovend? Dat hoeft echt niet zo te zijn. Met Cortus bouwregisseurs bouwt u zonder zorgen. Onze bouwregisseurs regelen – als u dat wilt – alles. De bouw van uw luxe villa is bij ons in vakkundige handen.

Meer informatie

Bouwadvies

Bouwadvies van een vakkundige, onafhankelijke adviseur levert geld op. Door vanaf het begin onafhankelijk bouwadvies in te schakelen, bespaart u tijd én ergernissen. Dan kunt u pas echt zorgeloos bouwen.


Meer informatie

Landgoed ontwikkelen

Een eigen landgoed ontwikkelen. Daaraan zijn heel wat regels, haken en ogen verbonden. Maar aan de andere kant: wat een droom om op zo’n speciale plek te wonen. Een landgoed ontwikkelen hoeft niet zo ingewikkeld en tijdrovend te zijn als u misschien denkt.

Meer informatie

Villa ontwerpen

Een villa ontwerpen, een plek creëren waar je écht thuiskomt. Een villa ontwerpen zoals u hem voor ogen heeft, van alle gemakken voorzien, helemaal naar uw smaak. Zo’n villa is een onvergetelijke thuishaven, en bovendien een prima toekomstinvestering.

Meer informatie

Villa architect

Een villa architect vinden is geen gemakkelijke opgave. U wilt immers een droomhuis dat helemaal bij u past, waarin u zich thuis voelt, heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van het goede van het leven. Elke villa architect heeft zijn eigen stijl. Die moet maar net bij u passen.

Meer informatie

Landhuis bouwen

Een landhuis bouwen dat helemaal bij u past, waar u zich thuis voelt en waar u tot rust komt. Een landhuis bouwen dat past als een maatpak. Het hoeft niet zo lang te duren als u misschien wel denkt. En het hoeft al helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Meer informatie

Exclusieve villa bouwen

Een exclusieve droomvilla is voor iedereen anders. Voor de een is het een statig landhuis aan de rand van een bos. Voor de ander een riante villa in een mooie stadswijk. Weer een ander geeft de voorkeur aan een rietgedekte woonboerderij op een eigen landgoed.

Meer informatie