Landgoed ontwikkelen

Landgoed ontwikkelen

Een eigen landgoed ontwikkelen. Daaraan zijn heel wat regels, haken en ogen verbonden. Maar aan de andere kant: wat een droom om op zo’n speciale plek te wonen.

Een landgoed ontwikkelen hoeft echter helemaal niet zo ingewikkeld en tijdrovend te zijn als u misschien denkt.

Onze bouwregisseurs hebben ruime ervaring in het creëren van een nieuw landgoed en regelen – als u dat wilt – alles. Bij ons ervaart u de heerlijke luxe van bouwen zonder zorgen. Dat levert veel op.

De Cortus expertise bij het ontwikkelen van een landgoed

  • Onze regisseurs weten alles over een landgoed ontwikkelen en beheersen het bouwproces tot in de puntjes. Ze weten wat wel en niet kan. Dat scheelt tijd en ergernissen en levert uiteindelijk geld op.
  • De Cortus-formule is een totaalconcept. Wij nemen uw zorg uit handen. Onze bouwregisseurs kunnen optioneel alles regelen: van architect tot landschapsontwerp, van vergunning tot subsidie en van de bouw van uw landgoed tot en met de inrichting ervan.
  • U heeft één aanspreekpunt dat exact weet wat u wilt. Het is ook het aanspreekpunt voor alle andere partijen. Dat levert korte lijnen op en daardoor kunnen we snel en flexibel reageren.
  • Cortus is niet verbonden aan enig ander bedrijf. Het geeft ons de mogelijkheid te kiezen voor partners die het best bij uw wensen passen.
  • Wij doen duidelijke, volledige prijsopgaven. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent.

Zorgeloos een landgoed ontwikkelen

Een landgoed ontwikkelen. Zonder zorgen, zonder ergernissen en zonder bouwstress. Met Cortus bouwregisseurs is die luxe binnen handbereik. Wilt u weten wat we kunnen betekenen bij de ontwikkeling van uw landgoed? Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende kennismaking en laten u graag de voordelen ervaren.

Luxe villa bouwen

Een luxe villa bouwen ingewikkeld en tijdrovend? Dat hoeft echt niet zo te zijn. Met Cortus bouwregisseurs bouwt u zonder zorgen. Onze bouwregisseurs regelen – als u dat wilt – alles. De bouw van uw luxe villa is bij ons in vakkundige handen.

Meer informatie

Bouwadvies

Bouwadvies van een vakkundige, onafhankelijke adviseur levert geld op. Door vanaf het begin onafhankelijk bouwadvies in te schakelen, bespaart u tijd én ergernissen. Dan kunt u pas echt zorgeloos bouwen.


Meer informatie

Bouwbegeleiding

Het bouwen van uw droomhuis is waarschijnlijk niet uw dagelijks werk. Voor een goede bouwbegeleiding ontbreekt het vaak aan tijd en aan kennis. Terwijl die bouwbegeleiding essentieel is om hét droomhuis te bouwen. Met goede bouwbegeleiding bouwt u zonder zorgen.

Meer informatie

Villa ontwerpen

Een villa ontwerpen, een plek creëren waar je écht thuiskomt. Een villa ontwerpen zoals u hem voor ogen heeft, van alle gemakken voorzien, helemaal naar uw smaak. Zo’n villa is een onvergetelijke thuishaven, en bovendien een prima toekomstinvestering.

Meer informatie

Villa architect

Een villa architect vinden is geen gemakkelijke opgave. U wilt immers een droomhuis dat helemaal bij u past, waarin u zich thuis voelt, heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van het goede van het leven. Elke villa architect heeft zijn eigen stijl. Die moet maar net bij u passen.

Meer informatie

Landhuis bouwen

Een landhuis bouwen dat helemaal bij u past, waar u zich thuis voelt en waar u tot rust komt. Een landhuis bouwen dat past als een maatpak. Het hoeft niet zo lang te duren als u misschien wel denkt. En het hoeft al helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Meer informatie

Exclusieve villa bouwen

Een exclusieve droomvilla is voor iedereen anders. Voor de een is het een statig landhuis aan de rand van een bos. Voor de ander een riante villa in een mooie stadswijk. Weer een ander geeft de voorkeur aan een rietgedekte woonboerderij op een eigen landgoed.

Meer informatie