Landhuis bouwen

Landhuis bouwen

Een landhuis bouwen dat helemaal bij u past, waar u zich thuis voelt en waar u tot rust komt. Een landhuis bouwen dat past als een maatpak. Het hoeft niet zo lang te duren als u misschien wel denkt. En het hoeft al helemaal niet ingewikkeld te zijn.
Met Cortus bouwregisseurs bouwt u zonder zorgen. Onze bouwregisseurs regelen – als u dat wilt – alles. Een landhuis bouwen is bij ons in vakbekwame handen, een ultieme luxe.

Een landhuis bouwen met de beproefde Cortus-formule

  • De Cortus-formule is een totaalconcept. Wij nemen u zorg uit handen en regelen alles: van architect tot tuinontwerp, van vergunning tot subsidie en van de bouw van uw landhuis tot en met de inrichting ervan.
  • U heeft één aanspreekpunt. Die is tot in de puntjes op de hoogte van uw wensen en staat garant voor korte lijnen, snelle acties en een flexibele instelling.
  • Wij zijn ongebonden: ons bedrijf is niet afhankelijk van wat voor partij dan ook. We kiezen dan ook de partners die het best bij uw smaak en stijl passen.
  • Wij doen glasheldere, volledige prijsopgaven.
  • Onze regisseurs kennen bouwproces van haver tot gort. Zij weten wat wel en niet kan. Dat scheelt tijd, geld en ergernissen.

Verzekerd zijn van het landhuis van uw dromen

Het landhuis van uw dromen bouwen. Zonder zorgen, zonder ergernissen en zonder bouwstress. Met Cortus bouwregisseurs bent u verzekerd van een droomhuis dat helemaal bij u past en tot in de details is afgewerkt. Wilt u weten of dat ook het geval is bij de bouw van uw landhuis? Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende kennismaking en laten u graag de voordelen zien.

Luxe villa bouwen

Een luxe villa bouwen ingewikkeld en tijdrovend? Dat hoeft echt niet zo te zijn. Met Cortus bouwregisseurs bouwt u zonder zorgen. Onze bouwregisseurs regelen – als u dat wilt – alles. De bouw van uw luxe villa is bij ons in vakkundige handen.

Meer informatie

Bouwadvies

Bouwadvies van een vakkundige, onafhankelijke adviseur levert geld op. Door vanaf het begin onafhankelijk bouwadvies in te schakelen, bespaart u tijd én ergernissen. Dan kunt u pas echt zorgeloos bouwen.


Meer informatie

Bouwbegeleiding

Het bouwen van uw droomhuis is waarschijnlijk niet uw dagelijks werk. Voor een goede bouwbegeleiding ontbreekt het vaak aan tijd en aan kennis. Terwijl die bouwbegeleiding essentieel is om hét droomhuis te bouwen. Met goede bouwbegeleiding bouwt u zonder zorgen.

Meer informatie

Landgoed ontwikkelen

Een eigen landgoed ontwikkelen. Daaraan zijn heel wat regels, haken en ogen verbonden. Maar aan de andere kant: wat een droom om op zo’n speciale plek te wonen. Een landgoed ontwikkelen hoeft niet zo ingewikkeld en tijdrovend te zijn als u misschien denkt.

Meer informatie

Villa ontwerpen

Een villa ontwerpen, een plek creëren waar je écht thuiskomt. Een villa ontwerpen zoals u hem voor ogen heeft, van alle gemakken voorzien, helemaal naar uw smaak. Zo’n villa is een onvergetelijke thuishaven, en bovendien een prima toekomstinvestering.

Meer informatie

Villa architect

Een villa architect vinden is geen gemakkelijke opgave. U wilt immers een droomhuis dat helemaal bij u past, waarin u zich thuis voelt, heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van het goede van het leven. Elke villa architect heeft zijn eigen stijl. Die moet maar net bij u passen.

Meer informatie

Exclusieve villa bouwen

Een exclusieve droomvilla is voor iedereen anders. Voor de een is het een statig landhuis aan de rand van een bos. Voor de ander een riante villa in een mooie stadswijk. Weer een ander geeft de voorkeur aan een rietgedekte woonboerderij op een eigen landgoed.

Meer informatie