Luxe villa bouwen

Luxe villa bouwen

Een luxe villa bouwen ingewikkeld en tijdrovend? Dat hoeft echt niet zo te zijn. Met Cortus bouwregisseurs bouwt u zonder zorgen.

Onze bouwregisseurs regelen – als u dat wilt – alles. De bouw van uw luxe villa is bij ons in vakkundige handen.

Uw luxe villa bouwen: de Cortus-formule

  • Een totaalconcept waarbij we alles voor u regelen: van villaontwerp, het aanvragen van de vergunningen en subsidies, tot en met het bouwen van uw luxe villa, de inrichting en het tuinontwerp.
  • Eén aanspreekpunt: dat staat garant voor korte lijnen, snelle acties en een soepele, proactieve instelling.
  • Onafhankelijk advies: ons bedrijf is niet gelieerd aan wat voor partij dan ook. Dat geeft ons de vrijheid om te kiezen voor de partners die het best bij u passen.
  • Transparante, duidelijke en volledige prijsopgaven.
  • Gedegen kennis over het bouwproces: wij weten hoe je moet bouwen. Dat scheelt tijd, geld en ergernissen.

Luxe villa bouwen? De voordelen ervaren met Cortus

Een luxe villa bouwen met Cortus bouwregisseurs staat voor zorgeloos bouwen. Wilt u weten wat Cortus bouwregisseurs voor u kan betekenen? Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende kennismaking. Wij laten u graag de voordelen ervaren.

Neem vandaag nog contact op voor vrijblijvend bouwadvies bij de start of voor de bouw van uw luxe villa. Ook voor de bouw van andere huizen, zoals een landhuis of een moderne woning, bent u natuurlijk bij ons aan het juiste adres.

Bouwadvies

Bouwadvies van een vakkundige, onafhankelijke adviseur levert geld op. Door vanaf het begin onafhankelijk bouwadvies in te schakelen, bespaart u tijd én ergernissen. Dan kunt u pas echt zorgeloos bouwen.


Meer informatie

Bouwbegeleiding

Het bouwen van uw droomhuis is waarschijnlijk niet uw dagelijks werk. Voor een goede bouwbegeleiding ontbreekt het vaak aan tijd en aan kennis. Terwijl die bouwbegeleiding essentieel is om hét droomhuis te bouwen. Met goede bouwbegeleiding bouwt u zonder zorgen.

Meer informatie

Landgoed ontwikkelen

Een eigen landgoed ontwikkelen. Daaraan zijn heel wat regels, haken en ogen verbonden. Maar aan de andere kant: wat een droom om op zo’n speciale plek te wonen. Een landgoed ontwikkelen hoeft niet zo ingewikkeld en tijdrovend te zijn als u misschien denkt.

Meer informatie

Villa ontwerpen

Een villa ontwerpen, een plek creëren waar je écht thuiskomt. Een villa ontwerpen zoals u hem voor ogen heeft, van alle gemakken voorzien, helemaal naar uw smaak. Zo’n villa is een onvergetelijke thuishaven, en bovendien een prima toekomstinvestering.

Meer informatie

Villa architect

Een villa architect vinden is geen gemakkelijke opgave. U wilt immers een droomhuis dat helemaal bij u past, waarin u zich thuis voelt, heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van het goede van het leven. Elke villa architect heeft zijn eigen stijl. Die moet maar net bij u passen.

Meer informatie

Landhuis bouwen

Een landhuis bouwen dat helemaal bij u past, waar u zich thuis voelt en waar u tot rust komt. Een landhuis bouwen dat past als een maatpak. Het hoeft niet zo lang te duren als u misschien wel denkt. En het hoeft al helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Meer informatie

Exclusieve villa bouwen

Een exclusieve droomvilla is voor iedereen anders. Voor de een is het een statig landhuis aan de rand van een bos. Voor de ander een riante villa in een mooie stadswijk. Weer een ander geeft de voorkeur aan een rietgedekte woonboerderij op een eigen landgoed.

Meer informatie