Villa ontwerpen

Villa ontwerpen

Een villa ontwerpen, een plek creëren waar je écht thuiskomt. Een villa ontwerpen zoals u hem voor ogen heeft, van alle gemakken voorzien, helemaal naar uw smaak. Zo’n villa is een onvergetelijke thuishaven, en bovendien een prima toekomstinvestering.
Cortus bouwregisseurs zorgt ervoor dat dromen uitkomen. We hebben een breed netwerk met toparchitecten, die allemaal hun eigen stijl hebben. Alle contacten onder één dak, dat maakt het voor u een stuk gemakkelijker om de beste architect te vinden voor het ontwerpen van uw villa.

Een villaontwerp dat zeker bij u past? Bij ons krijgt u de zekerheid die u zoekt, zodat uw villa er uit gaat zien zoals u wenst. Dit door onze deskundige voorbereiding en begeleiding.

  • De Cortus-formule is een totaalconcept, als u dat wilt. Wij nemen u zorg uit handen en kunnen alles regelen, maar u kunt ons ook inschakelen voor een gedeelte van het bouwproces. U kunt optioneel kiezen welke zorg wij van u overnemen, van villa ontwerpen tot en met tuin- en interieurontwerp, van offertevergelijk tot en met vergunning- en subsidieaanvraag en van de bouw van uw droomhuis tot en met de inrichting ervan.
  • U heeft één aanspreekpunt. Die weet alles van het bouwproces en is tot in de puntjes op de hoogte van uw wensen. Deze werkwijze staat garant voor korte lijnen, snelle acties en een flexibele werkwijze.
  • Cortus bouwregisseurs is niet gelieerd aan wat voor partij dan ook. Dat geeft ons de vrijheid om te kiezen voor de partners die het best bij u passen.
  • Wij doen glasheldere, volledige prijsopgaven.
  • Onze regisseurs kennen het bouwproces van haver tot gort. Zij weten wat wel en niet kan. Dat scheelt tijd, geld en ergernissen. En het levert optimale kwaliteit op.

Contact voor het beste villaontwerp

Wij staan voor zorgeloos bouwen en letten op de kleinste details. Daarom kiest u – ook voor villa ontwerpen - voor Cortus bouwregisseurs. Bij ons kunt u terecht voor bouwadvies tot compleet bouwmanagement.

Bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

Luxe villa bouwen

Een luxe villa bouwen ingewikkeld en tijdrovend? Dat hoeft echt niet zo te zijn. Met Cortus bouwregisseurs bouwt u zonder zorgen. Onze bouwregisseurs regelen – als u dat wilt – alles. De bouw van uw luxe villa is bij ons in vakkundige handen.

Meer informatie

Bouwadvies

Bouwadvies van een vakkundige, onafhankelijke adviseur levert geld op. Door vanaf het begin onafhankelijk bouwadvies in te schakelen, bespaart u tijd én ergernissen. Dan kunt u pas echt zorgeloos bouwen.


Meer informatie

Bouwbegeleiding

Het bouwen van uw droomhuis is waarschijnlijk niet uw dagelijks werk. Voor een goede bouwbegeleiding ontbreekt het vaak aan tijd en aan kennis. Terwijl die bouwbegeleiding essentieel is om hét droomhuis te bouwen. Met goede bouwbegeleiding bouwt u zonder zorgen.

Meer informatie

Landgoed ontwikkelen

Een eigen landgoed ontwikkelen. Daaraan zijn heel wat regels, haken en ogen verbonden. Maar aan de andere kant: wat een droom om op zo’n speciale plek te wonen. Een landgoed ontwikkelen hoeft niet zo ingewikkeld en tijdrovend te zijn als u misschien denkt.

Meer informatie

Villa architect

Een villa architect vinden is geen gemakkelijke opgave. U wilt immers een droomhuis dat helemaal bij u past, waarin u zich thuis voelt, heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van het goede van het leven. Elke villa architect heeft zijn eigen stijl. Die moet maar net bij u passen.

Meer informatie

Landhuis bouwen

Een landhuis bouwen dat helemaal bij u past, waar u zich thuis voelt en waar u tot rust komt. Een landhuis bouwen dat past als een maatpak. Het hoeft niet zo lang te duren als u misschien wel denkt. En het hoeft al helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Meer informatie

Exclusieve villa bouwen

Een exclusieve droomvilla is voor iedereen anders. Voor de een is het een statig landhuis aan de rand van een bos. Voor de ander een riante villa in een mooie stadswijk. Weer een ander geeft de voorkeur aan een rietgedekte woonboerderij op een eigen landgoed.

Meer informatie